~~~~~
MŇAM--
co si milá asi tak dáme
a co když si spolu zamlsáme
MLSÁNÍ–
neplatí jenom na sladkosti
i jiné způsobí fůru radosti
TŘEBA–
sladké polibky s příchutí jahod
ty každé lásce přijdou vhod
ANEBO–
zmrzlina z její dlaně malé
a tak dále a tak dále a tak dále
A TAKY–
on moc rád z dívčího pupíčku
zbaští i tu sladkou třešničku
ALE–
jeho vousy tak strašně lechtaly
že se ti dva místo toho mlsání
VÍTE CO ?
…chechtali a chechtali
a líbali…a…a…a…
~~~~~~~~
Ty se ale krásně řehníš :-)
10.04.2021 20:40:22 | Clown
krásááá!!! usmívám se jako blázen to byla teda jahodová lázeň ŇAM ST :-))
10.04.2021 03:33:36 | Iva Husárková
:)) lechtivka jahodovotřešňová
..tedy ty umíš polechtat..až mi povyskočily koutky a usmívám se Květuško. *ST Krásný den TI přeji.
09.04.2021 15:23:07 | jenommarie