Být jako ptáček
a vzlétnout do oblak.
Vidět celý svět seshora,
mávat křídly ve větru.
Poznat dalekou zemi
a blízkou též.
Ucítit hrůzu a strach,
když přelétám nad nekonečným městem.
(mít strach z toho,
že nikdy nic nekončí)
Nakonec uvidím konec,
kde je neskonalá naděje mých snů.
Vlétnu tam do tvého srdce
a ty mne dáš do klícky jménem Srdce.
Budu zpívat Ti sladce
a ty mne budeš mít ráda.
Vyznáš mi lásku a svůj klad,
já podívám se na Tě a budu Tě mít rád.
(mít radost z toho,
že vše jednou končí)
Krásná báseň a ten závěr mně hodně ,, oslovil."
..ST..
13.04.2021 22:40:37 | Jaruška