Hladím hlínu.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Hladím hlínu.
Mámu. Mámu.
Objímám stromy.
Duše chrámy.
Objímám vás.
Posílám duše hlas.
Ať je lépe zas a zas.
S Vámi napořád.
Ať je každý zdráv
a s jarem kamarád.
A má se rád.
Mávám na pozdrav.
To je srdce vzkaz.
Ať jaro je v nás!
Přečteno 147x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, kudlankaW, Iva Husárková, Veršotepec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)