..
"všichni si hrajou na hodný lidi,
je to vlastně takovej nešvar
vytrženej z kontextu"
říkal mi beránek z másla a tvarohu
..
"a ty jsi ňákej bůh nebo co?"
"ty jsi jenom taková modla s rozinkama"
sám jsem si odpověděl
..
letos se mi beránek moc nepovedl
a s utrženým nosem
který zůstal ve špatně vymazané formě
vypadal jako egyptská sfinga
..
drzej beránek pokračoval v kázání
a než jsem ho stačil sníst
prohlásil
že je obětní beránek k tomu určený
a že další souvislosti už nebude rozvíjet
protože stejně ničemu nerozumím
..
Pěkně jsi pojal tu tématickou pochutinu
a tedy..třeba při polknutí každého sousta
..došlo k propojení i s myslí
..kdoví
snad nebyl moc suchý:)).
Chytré, krásný víkend Yry *ST
10.04.2021 12:23:52 | jenommarie