U sebe
Sníš neustále
v područí různých
realit
ptáš se, tušíš, víš
víš, že snít je víc
než chtění samotné
svůj sen mít, snít
jít dálkou dálek
vytrvat, neustat
smráká se, vydržíš
nevzdáš se
svůj sen mít, snít
jít dálkou dálek
vytrvat, neustat
bojíš se
to je v pořádku
vyčasí se, víš
je tu naděje
volá tě
zrcadlení, odpuštění
vejdi do těch dveří
najdi klíč
odemkni
jsi tu?
jsem s tebou
neboj se
obejmi mě
miluji tě
jsi doma !
krásná báeň, hlavně ten závěr to plně umocňuje.
..ST..
13.04.2021 22:44:54 | Jaruška
ST. Spusta krásných slov. Hezký večer.
11.04.2021 20:33:00 | mkinka
velmi krásná :-))
11.04.2021 04:14:46 | Iva Husárková
Ivuško, moc děkuji. :-*
11.04.2021 05:36:34 | sovaa