Miluji vítr do vlasů.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2011.
Miluji vítr do vlasů.
Jaro volá v poklusu.
Miluji vánek
a když zazní skřivánek.
Miluji svět přírody,
co není unaven od vědy.
Ptáček je mi kamarád,
zpívá a má mě rád.
Nejsem sama. Žádný chlad.
Jaro mě dalo lásku znát.
Ptáček mi přišel zazpívat.
A jeho píseň proniká mi do oken
a jeho radost je pro mě sen.
Chtěla bych létat s ním.
Jednou se to také naučím.
Budu ním. Dech zatajím.
K jednotě se připojím.
K obloze přiblížím.
A bude znít píseň ptačí,
že svoboda letu bez pádu z výšky,
narovná třísky.
Dá poznání,
ať nespíláme,
že přes všechno
je krásně na zemi.
Jaro! Pomoc mi!
Dát lidi dohromady,
a přitom neházet je na hromady.
Jaro, dej vědět, že jsi tady!
Přečteno 138x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, ARNOKULT, Psavec, jenommarie, Aramgad, Iva Husárková, Frr, WWW
Komentáře (2)
Komentujících (2)