Jituško..už se začíná zelenat a vypadá to na první letošní sekaní..to voní krásně:). Pá a opatruj se v zeleni..své krajiny.
12.04.2021 12:14:54 | jenommarie
Děkuji a Tobě také vše dobré. Já miluji okamžiky, kdy moje milovaná kočička si lehne do trávy a je šťastná.
12.04.2021 12:26:01 | mkinka
A sluníčkem prohřívaná..neboj už se dočkáš..ještě pár dní nás počasí pozlobí a bude zase pěkné:);).
12.04.2021 12:27:28 | jenommarie