Pěšina za láskou
vede krajinou
ve které jsem se dlouhé roky
tak rád schovával
Cestička za láskou
vede ranním oparem
kde ticho narušuje
jen šumění rákosí
Je to stezka
šťavnatou travou
a po modravých kamenech
přes veselý spěch potoku
ráda jsem tou pěšinou prošla ST :-))
13.04.2021 04:18:14 | Iva Husárková
Pěšinka srdeční:)). *ST
Pěkná je Káji.
12.04.2021 12:07:28 | jenommarie