Anotace: ...
kdybych měl prdelku jako J.Lo
chodil bych s podnikatelem
řešil by pracovní záležitosti
na benzínce
já bych na něj čekal v autě
večer bychom se
milovali ve vířivce
kdybych měl rovné zuby
hrál bych v reklamě
na ústní vodu
sbalil by mě režisér
vzal by mě na vernisáž
a já bych si tam podal ruku
se Saudkem
jmenoval bych se Kristýna
kontaktoval bych Petera Nagyho
požadoval bych po něm
tantiémy