a vždyť měla pravdu... tys měl rozmíchané barvy a ona měla materiál na který malovat... značka ideál a taky trocha toho poznávání... :-))
22.05.2021 23:58:48 | zelená víla
Živé umění má ty nejkrásnější barvy.
Oba máte štěstí.
Ty své plátno
a ona svého umělce.
Co víc si přát.
*Tak zas*ST..to nejde jinak:))
13.04.2021 11:06:51 | jenommarie
Krásně barvama mazaná a dost odvázaná, ta tvá, jistě sis musel přimíchat, že barvy došly a štětec žadonil, že ještě nemá dost, oh kaše kaše, a hrnečku vař :-)
Opět estéčko, bo u tebe nemohu jinak :-)
13.04.2021 09:36:38 | Vivien
maluješ úžasně realiSTicky když žena neví co na sebe vysoké podpatky jsou univerzální nikdy nešlápne vedle :-))
13.04.2021 03:49:14 | Iva Husárková
Doufám, že nemaluješ na plátna rozměrů Muchy?
Těším se na případnou "živou" vernisáž... *
13.04.2021 02:00:13 | šerý