Za záclonou
Na pomezí probuzení
Mezi vlčí hodinou
A bděním
Tam někde za záclonou
Je malá škvírka
Chodbička cupitání…
V létě, když ráno ještě bosé
Dlaní protírá si oči
A noc svůj kabát ucouraný
Přiskřípla do veřejí
Tou chodbou
Vracívám se honem
Než spustí kokrhání
Než někdo do peřiny
Zabodne krokoměr
Přečteno 159x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, blues, Psavec, Vivien, jenommarie, Iva Husárková, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)