Budu psát.

Budu psát.

Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.

Budu psát verše kladné.
Myslí čisté a jasné.

Slunce jim dá třásně.
Cit bude znít šťastně.

O lidech, že nejsou saně
a já se za ně modlím denně.

Básně proti stresu zbraně.
Pišme, ať je krásně!

Příroda dodá mi sílu.
K životu krásnou víru.

Je krásná a sametová.
Nad ní není krásnějšího slova.

Probudila se ze zimy
a dodává šťastné hladiny.

Přiletí ptáček,
housenku si dá na zobáček.

Den a svět mláďátek.
Jak krásný duch zvířátek!
Zrození a pískot kuřátek!
Autor mkinka, 13.04.2021
Přečteno 134x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, kikin87, Psavec, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

MKINKO MILÁ-OPĚT JSI MĚ POTĚŠILA..DÍKY** ST* :-D*

13.04.2021 09:34:22 | Frr

líbí

Mám radost, že se líbí.

13.04.2021 10:39:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel