Ne každý den je povedený,
však dost je i těch skvělých...
Opatruj se... zas bude líp :)
05.05.2021 21:44:47 | Emily Říhová
Jeden z těch dnů, co nemusí být,
venku je hezky, pes dál žije,
chtěl bych jíst, pít, no prostě žít,
zbývá však jenom litanie.
Jeden z těch dnů, co nemusí být,
proto jsem ten, co tady sténá,
zkurvený testy na kovid,
čeká mě dlouhá karanténa.
13.04.2021 16:49:57 | praetorian