Orchestr mého vnímání
se ladí
aby nastudoval
skladbu Tvého bytí
aby se vcítil
do Tvého prožívání
dotknul se
Tvého osudu
ocitl se
v peřeji Tvého života
Někdy vesele
skáčeš přes kameny
jako kluk panáka
nebo děvče přes švihadlo
Jindy se zastavíš
v tůních zamyšlení
aby Tě jez
rozsekal na pramínky
a nová peřej
z nich upletla vlny copu
Kaji..tato je pěkná a vnímám v ní tu energii..života:).
Líbí se mi ta přirovnání. *ST
15.04.2021 10:06:03 | jenommarie