Jaro!
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Jaro, dej mi krev do žil!
Kéž by každý Tvou lásku prožil!
Travní semeno pučí
a kdosi mu dá duši.
Ptáček zpívá ze střechy.
Smějme se, i když jaro má své úlety.
V žilách země čistá krev.
Teče a dá sílu hned.
Nekopejte do trávy zelené,
i když jsou myšlenky znavené.
A žije se z křemene.
Travička je plod krásna.
Myšlenka jasná.
Barva přenosná.
I v citu honosná.
Dejte i travičce růst!
Ať nemá z života jednu z hrůz.
Je jaro.
Od zlého je půst!
Už a už!
Přečteno 181x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, WWW, jenommarie, Iva Husárková, Amonasr, Čottomatte, Frr, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (4)