Anotace: ...
Překoušu tepny vedouci k srdci
s arsenem v žilách, planoucí láska.
Když za noci na kusy rvou mě zlí vlci
Když portrét muj na rohu překryvá páska
♧
Pod žebry cítím bušící křídla
Tam andělé dusí se vlastním peřím
Život je křehký, jak bublina z mýdla
Dokud ho neztratím, tak v něj neuvěřím...