Zem se už zelená
a stromy pučí
rána jsou sice mrazivá
slunce nám teplo
prý v poledne půjčí
a každý víkend
houká jara motorák
jsme si jarem jisti
a nevadí nám mrak.
Nosíme jarní střevíčky
mikiny a svetříčky
na krk jak ozdobu šátek
my jsme totiž netušili
že byl "jarní pátek".
I když...
ten mrak nad námi
byl celý šedivý
který tak moc studit
jako sníh už asi neumí.
Ale umí.
Tak vystoupíme z vlaku
na malém nádraží
tam třepeme se zimou
nic nás tu nezdrží,
my přitisknem se k sobě
čekáme na vlak zpět
na výlet jedeme jindy
budu vám vyprávět.
~~~~~~~~~~
Do vlaku, na výlet
zabalený v mikině.
V termosce kávu
úsměv na tváři
nos tisknu k oknu
sleduji, jak letí
obrazy krajiny.
Jé...to je kouzelný. *ST
Měj se krásně Květuško:)
15.04.2021 10:30:09 | jenommarie
včera jsem měla venku vyřizování a při dvou stupních nad nulou by mohla být nálada na bodu mrazu ale jak Tě čtu už je mi teplo Květuško děkuji za Tvůj motorák :-))
15.04.2021 04:14:11 | Iva Husárková