Duše rozervaná jak papíru cár,
žal utápíš na dně sklenky,
srdce prázdné nikde lásky žár,
prázdné jak láhev bez pálenky.
Každý den stále stejný koloběh,
v jednom kole od rána až do noci,
práce, rodina neustálý spěch,
cítíš bolest a strach z bezmoci
Kéž se strach brzy rozplyne,
zas vykoukne slunce zářivé...
Smuténka... opatruj se a hodně sil :)
27.04.2021 19:16:10 | Emily Říhová