Viděla jsem káně.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Viděla jsem káně.
Já byla šťastná právě.
Báseň rodila se v hlavě.
Bylo mi krásně.
Sedělo tam na stromě.
V krásné podobě
kus dravosti
v ptačí podobě.
Já pohladila ho z dálky,
pohodu dala do obálky.
A poslala jí do světa.
Ať žijí všechny káňata!
Přečteno 211x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Kikulinka, Frr, petrzal
Komentáře (4)
Komentujících (3)