Chci to už držet ve svých rukou,
svlíkej se svlíkej, hošane.
Hodiny v base zvolna tlukou,
neboj, nic se ti nestane.
Hodiny v base zvolna tlukou,
pomaleji se točí svět,
nabízím ti vztah se zárukou,
budeš mi ženou spoustu let.
15.04.2021 17:19:57 | praetorian