Povím příběh.
Anotace: Ze sbírky Andělé 2021.
Jsi anděl můj?
Stůj!
Slyším jen ne.
To jediné.
Jsi pro mě anděl,
co si všimne.
Utíkám k Tobě.
Brečím a je mi dobře.
Svět nežije se příkře.
Miluji Tě na papíře.
I ve zvláštní díře.
Dáš mi smích.
Vezmeš hřích.
Budu šťastná.
Pravda jasná.
Pravda krásná.
Alespoň dnes.
Buď se mnou vespolek!
Přečteno 117x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)