Krásno
Dobře se cítit
tak jako dělat.
Tu krásu cele
do sebe vstřebat.
Druhému krásno
ze sebe dát.
Krásno ta dávat
mnohé nečekat.
To proto tady
třeba tady i jsem.
Tak toužím Ti dělat
krásnějším den.
Přečteno 136x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)