Ráno

Ráno

Chtěla jsem zmizet po anglicku
Nechat ho spát
Opustit klícku
O ní nechat ho zdát

Zamžoural na mě
A usmál se v tichém porozumění
Na situaci to nic nemění

Oba to víme
Sníme
Čas odplynne
Utopíme se ve víně
Ve vinně

Chtěla jsem zmizet anglicky
Beze stop a navždycky
Ale místo toho hezky česky
Sbalím si své čtyři švestky

A táhnu zase o dům dál
Kdyby se někdo ptal
Popelka opustila sál
A odnesla si sebou i svůj žal

Zazvonil zvonec
Popelka hledá své kalhotky
Protože tohle je konec
Jejich

Autor Klára Němcová, 17.04.2021
Přečteno 215x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Veršotepec, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Bolí. Píšeš krásně, ale tvé verše jsou plné bolesti... Přeji, ať odplyne.

19.04.2021 17:15:32 | Rozmarýna

líbí

Děkuji...Co bolí, to sílí. Čas rány hojí a brzy snad zase bude líp. Děkuji za zastavení. Tvá slova hřejí...

19.04.2021 17:51:52 | Klára Němcová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel