Anotace: ...
...
oblečená do prázdných slov
která praskají a chřestí
bezednou nicotou
žebrá o úsměv
ve vyjedeném světě
a čeká -
..
že.
se.
něco.
stane.
ale odhrnutý sníh
ze zasněžených muškátů
studí a mlčí
něco se stane určitě...
03.05.2021 19:22:19 | enigman
:-)
04.05.2021 13:11:40 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?