Všude vidí tu kaz
i když nemá důkaz
postoj nemění
Nebojí se zteče
vykřičník je mečem
víra brnění
Strážce hodnot pravých
kat jenž stíná hlavy
rytíř odboje
Co mu hrozí ran tu
přesto Rosinantu
žene do boje
Jen on pravdu vidí
trestat hloupé lidi
za cíl klade si
Protivníky zruší
Jako spouště kuší
mačká klávesy
Oči plné vzdoru
hledím monitoru
hledí ledově
Boj ten neomrzí
když je gauč tvrzí
a síť středověk
Chytré:)
Pravý hrdina dnešní doby. Je třeba důsledně!!! mýtit veškerou blbost... všechnu krom té vlastní:)
02.05.2021 22:30:16 | Kyška