Jsi anděl.
Anotace: Ze sbírky Andělé 2021. Tato báseň vznikla díky motivaci mého věrného kamaráda.
Jsi anděl.
Připsal jsi něhu.
Držím Tě.
Mohu? Mohu?
Z lásky se směji.
Slzy utíkají.
Pryč!
Nechci už temnou skrýš!
Je jaro!
Jak má být!
Kočka vyhlazuje skvrny.
Vrní, přede.
Krásně tlumí.
A tak mám tlumiče.
Lásky ladiče.
Vnímám více!
Proč živořit?
Kdo chce za mnou jít,
má vždy otevřeno.
Nikoliv zavřeno.
Já odpouštím.
Vždy a všude.
Stejně po mě jednou prach zbude.
A jedna báseň.
Možná víc.
Napíše se do ráje bez hranic.
Mlčím.
Každý má svůj hřích.
Hoďte kámen!
Zastaví se!
Přes horu básní!
Psala jsem těm,
co teskní.
A budu psát
i z nebe jen.
Život ať má jmen!
A smutek je zastaven!
Ten a ten!
A smích zakotven!
Možná ta iluze
je až příliš krásná
a mysl svá.
Avšak síla má je prostorná.
A dává a dává.
A zůstává.
Ten a ten zvedne hlavu.
Pak našla jsem správnou řadu!
Ještě něco jsem zapomněla.
Polibek pro anděla.
La.La. La.
Nejsem žádná Arabela.
Přečteno 196x
Tipy 9
Poslední tipující: Veršotepec, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, V.N.Losinský, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)