Jaký program máš ve svém počítači?
Anotace: Ze sbírky Andělé 2021.
Ty! Ty!
Jaký program máš ve svém počítači.
Jsi programátor svého já.
Neodstřiženého.
Nevytrženého.
Přeživšího.
Krásného.
Změň ho
v něco dobrého!
Krásného!
Neumělého!
Citového!
Ty jsi anděl, rozumíš!
Čekám až se převtělíš.
A třeba vzduchem přitulíš.
Dobře víš.
Andělé chodí z nekonečna.
Jako lásky sečna.
Tečka.
A v ní andělská značka.
Zavřete mi oči!
Zavažte mě!
Stejně anděl přijde
a ze všeho vyvede.
S ním pokora
a ta sladké tóny zahřeje.
Melodie nebeská.
Je hezká.
Slzy z démantů.
Ruce doteků.
Bezvětří bez strachů.
Utišení svých krachů.
Andělé nechodí jen po římsách.
Ani po kulisách.
Jsou v srdcích všech.
Volám já i s nimi do nebes!
Pro každého, ať
je jedna z nejlepších cest.
Prosím!
Ne za sebe.
Ale za Tebe a Tebe.
Ty jsi mi dal vidět
a naučil skály nést!
Já brečela
a ty ukázal mi,
jednu z cest.
Anděl navždy.
Hlásí se bez pomlky.
Svět krásný
i pro prvoky.
Já volám:
"Už chci žít taky."
Odcházejí černé mraky
a divné straky.
Lidé, nejsme vraky!
Ale andělé a máme duše šlechtěné.
Jsme srdcem drazí přátelé!
Přečteno 146x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Veršotepec, Psavec, Amonasr, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (3)