Tam

Tam

Anotace: (Všednosti)

 
 
Srdce určeno k demolici,
i s razitkem na papíře,
přijedou bagry
a dělníci s lopatami,
něž začnou - kopnou do něj krumpáčem.
 
Pak zjistí, že je divný,
tak postaví branky z cihel
a začnou hrát fotbal -
volají: ,,Podej toho lahváče - sakryš přihraj!"
 
... s mým srdcem - které se teď válí v blátě.
Přijede inženýr a roztáhne plány,
bude se rozčilovat: ,,To přijde tam,
a tamto tam, a to divný - co máte pod nohama -
přijde zas tam!"
Autor Barbuch S. D., 18.04.2021
Přečteno 198x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Srdce není k demolici. Má ještě spoustu věcí.
Jsme jeden vesmír, jedna rodina.
Všude krásná novina.
Tak prosím, louka dodá naději.
Ať smutné duše pookřejí.
Jsme hranolem svých dnů.
Už budu mlčet, ať nezevšednu.
Plno krásných dnů.

18.04.2021 12:16:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel