chaos hlavy staví hnízda
vejcím křehkých revolucí
pro souběhy směrů…
kruci
písek
slyšíš jak sss hvízdá?
jak se sype přes rovinu
z těch slov zvláštně křivolaká
na konečné repro klaka?
tenhle zvuk už neprominu
trefná střela plaší vždycky
pak jsem o fous plašší
neva!
nejsi adam a já eva
existují vhodné klícky
my dva - pouze lehký případ
stačí málo
směnit stránku
dvířka jistit klíčky zámků
dřív než vejce
začnou pípat