Anotace: >>>___
Jezero čeří listí
RÁNO
utápí a uzavírá
stačí dolít
hořký kalich
do dna
se odráží
hladina
Nejedno pisé odolá
čistá byla
a pláč nespravuje
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?