Anotace: Ze sbírky Andělé 2021. Dávám jí sem jako poděkování za pomoc a za spolupráci Crazymikovi.
Kdysi dávno v noci, jsem ucítila jeho pohlazení. Ač jsem docela duchem na zemi, toto jsem přesvědčena, byl ten můj strážný.
22.04.2021 11:04:56 | Vivien
Milá Vivien! Zaplať Pán Bůh za každého anděla! Všichni ho v určité míře v určité době potřebujeme! Vše dobré přeji Ti! Ať jen slunce svítí Ti. Krásné obejmutí.
22.04.2021 11:08:54 | mkinka