Peřina
někdy lehčí
někdy tak těžká
kolikrát už kryla záda?
kolikrát už byla
odkopána
Když jsem tápal po stropě
ležel tam balon
a pár svíček bez knotu
- je svíce bez knotu ještě svící?
může zemřít duše balonu?
Přemýšlel jsem nad smrtí
přemýšlím nad ní teď
a myslet budu stále
-
další krásná žena v mém životě
Znásilnění a zabití mladé Indky
je tragédií
stejně jako
bankrot miliardové společnosti
ztracená láska
nebo když z testu
dostanete dvojku
Nechci nic říkat
ale...
Myšlenky jsou noční tvorové
Tulipány se rodí z hlíny
ženy z žen
dal jsem ti tulipány
dalas mi polibek
Miliardy hvězd
a bůhví kolik galaxií
myslíte
že tam někde
píšu tohle
s otazníkem
?
Všechno opravdové se píše s otazníkem - tečky jsou dobré jen na nabrání dechu... ;-)
21.04.2021 16:46:19 | Amonasr
Jo...kéž by všichni dobří lidi byli šťastní a nemuseli zažívati bolest.
Zajímavé zamyšlení a i cesta k otazníkům.*
21.04.2021 10:12:58 | jenommarie
po stropě snů na rubu dnů načmárány dotazníky věčnosti, které nikdy nestačí vyplnit ani naše úzkost...ST* :-D*
21.04.2021 09:43:17 | Frr