Kdo je ten bruslař
který škrábe nebe
čárami letadel?
Jak domorodci na poušti
vidíme kapičku
kterou jeho váha
taví z ledu oblohy
Na krasobruslařku to nevypadá
rýhami nejsou tvořeny
kruhy ani elipsy
Pokud hrají hokej
asi jich bude víc
pokud je pukem
zatmělé Slunce
moc si nezahrají
Možná je to křeček
Se šlajfkami na pacičkách
který bruslením po nebesích
roztáčí svět
Co si počneme
až uteče ze svého terária?
Přivolá Rolbaře
s plameny posledního soudu?
Kaji je krásná..ta tvá představivost..moc pěkné *ST :)
21.04.2021 10:17:07 | jenommarie