Sbírka: V krajině
Jsi se mnou
nohy nás vedou Krajinou
jsme v zorných polích míjících lidí
ptám se sám sebe
jestli nás vidí
návaly klidu
nad hlavou azurové nebe...
jestli to není sen
i tak
je vážně krásný den
...je to tak...důkazem slunečna je mrak...;-)
21.04.2021 12:38:31 | Marten
Takových ať je co nejvíce *:)
21.04.2021 10:05:52 | jenommarie
Šla jsem kolem. A viděla jsem vás. Ano, věru krásný den.
21.04.2021 09:48:50 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?