Anotace: ...
bude-li ze stropu
padat tma
někdy
třeba jednou
zajedu pod tvou
peřinu nohou
zachráním tě
před tmou
budu ti dávat
po lžících pěnu
budu se snažit
čím dál méně
jednoho dne
tě zničehonic
opustím kvůli
jiné ženě
budu snídat
po lžících pěnu
tak dlouho až
zapomenu