Lásko moje voníš jarem
které se už prošlo krajem,
po té zimě chladivé
někdy bílé,mrazivé.
Pak věneček si pletu
z pampelišek,z květů,
své vlasy si ozdobím
já vím že se ti zalíbím.
Oči modré máš jak nebe
víš že vidím jenom tebe,
rty rudé jak vlčí mák
jenom tebe já mám rád.
Jak ta včelka sbírá pyl
i já bych tě rád políbil,
pusa tvá je jako med
dej mi ještě,prosím,hned.
Pak sedíme v louce jarní
všechno kolem tolik voní.
Věneček mi z hlavy spad
mám tě ráda,máš mě rád.
~~~
Vůně lásky..jsou ty nejkrásnější **:);)
Pěkně jsi je zbásnila milá Květuško.
Omluva..mobil se mi překlikl..mělo to být ST..malá písmenka:(
23.04.2021 23:47:30 | jenommarie