Anotace: ...
z desátého patra
výhled na celé sídliště
nemohl jsem si vybrat
lukrativnější bydliště
vidím místní potápěče
nořit se v kontejnerech
turbulentní vzestupy
mladých pikařů
měnící se majitele večerky
intoxikovanou mládež
ožralou Bartošovou
viděl jsem atentáty
na Lennona
na Jana Pavla II.
na Luthera Kinga
na Heydricha
na Františka Ferdinanda
viděl jsem nájezdy Osmanů
misionáře s biblí v jarmulce
jehovisty s tranfuzí přímo do drátu
klerofašisty honit nad Strážnou Věží
viděl jsem Ježíše vláčet kříž
slyšel jsem ho křičet
,,nikdy jsem neexistoval.''