Rýpnutí
Jsi rýpavá? Nevadí
to o to mám Tě radši.
Jak koření života
co pro jiného kec.
Tak život s Tebou
v těch chvílích sládne.
A jazyk vah
ke krásnu se nahne.
Že divné se to zdá?
Nediv se Můzo má.
Jsi krásná jaká jsi
tak To miluju já.
Miluju Tvůj styl,
ty narážky v textu
Krásu Tvojí bez příkras
Né tuctovost v těstu... .
~☆~
~☆~
Přečteno 140x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Veršotepec, Iva Husárková, Jean89, Marten, mkinka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)