Babička s dědkem
Anotace: Jedna krátká ze života
V chaloupce uprostřed hustého lesa
žila o samotě babička s dědkem.
Hleděli směrem od Štrbského plesa
a čerstvý vítr jim tam proudil předkem.
Jednoho rána je zbudily zvuky,
jež místo smrčině přiřadíš městu.
Neměli zprávy ihned z první ruky,
neznali, že jim tam chtěj stavit cestu.
Namísto žluv je dnes motory budí,
takový čtyřtakt zní jak větve lípy.
No co, teď aspoň, když přes den se nudí,
si mohou počítat projeté Jeepy!
Komentáře (3)
Komentujících (3)