sněžení
Jsou takové dny
Kdy na dlani
Zabolí tě čerstvý sníh
Takové dny
Kdy váháš moc dlouho
Nad stíny
A světlo ti uniká
Jsou dny takové
Kdy si snadno
Spleteš slzy s kapkami deště
Dny takové
Kdy jsou hranice
Umazané gumou
A ty tápeš
Takové dny jsou
Když obličeje kolem
Přestanou mít pevné obrysy
Takové dny
Kdy koukáš do prázdna
V pokoji kde nikdy
Nepřestalo sněžit…
Přečteno 179x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Veršotepec, cestadolesa, Marten, kudlankaW, Iva Husárková, jenommarie, šerý, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)