Poznat Vílu
Poznal jsem vílu
toužím poznat víc.
Ten vílí svět
cesty na měsíc.
Spousty otázek a snů
lány krásných letních dnů.
Cesty hvozdy
Noci bez konců.
Poznávat stále víc
mluvit i beze slov.
Zbourat všednosti plot
Les pro ní vysadit.
~☆~
Přečteno 122x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka, Majda
Komentáře (2)
Komentujících (2)