Prsty mi protéká životní energie
V odevzdanosti se přestávám ptát
Čekám, že proud vody ze mne smutek smyje
Už nechci vědět, nechci si do kapsy lhát
Opustím život jen s váčky pod očima
Nechám svou bagáž na cestě
V ní všechen můj strach a vina
Bez ní jsem volná jak pták
Každý další krok dává mi křídla
Sedlám si svobodu krotkou jak klisnička
Sama mi svůj hřbet tehdy nabídla
Kdo jsem abych odporovala, moje maličká?
Odjíždíme v dáli v tichém souznění
Čas nás společně celé pohlcuje
Odmítám celý život čekat na znamení
Svoboda mnou prostupuje
Už nyní