Moře záře.
Anotace: Ze sbírky Moře jako odraz duše 2020 - 2021.
Anděl přijde.
V přestrojení.
Má půvab
a smysl pro umění.
Zavírám oči
a vlna mi ho donese.
Krásná struna v noblese.
Racek zpívá do dálky.
Já hladím snu oblázky.
A den jako z pohádky,
co netahá za vlásky.
Nejsem pára,
a přesto cítím,
jak moře láskou sálá.
Tak ho mám ráda.
Přečteno 127x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, Veršotepec, Iva Husárková, Marcella, danaska, Amonasr, Psavec, klokotá, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)