Dnes se chlubí slepice
že jsou známé pěnice
la,la,la a la,la,li
taky pěkně kdákaly.
O slepičí skořápky
nabrousily zobáky,
den a noc pak vrzají
a zobáčky cvakají.
La,la,la a la,la,li
v kukani si zpívaly,
polekaly zahradníka
ze zahrady pryč utíká.
Neutíkej zahradníčku
ještě počkej na písničku,
my jsme velké umělkyně
na bidýlku zakvokáme.
La,la,la a la,la,li
jen dokola kvokaly
a zobákem cvakaly
..skřípaly
la,la,la a li…
~~~~~~~~
Ta slepičí kapela
ta je pěkně veselá
Když jdou na dvůr pro zrní
kohout noty naladí
jak orchestr zpívají **ST :D;)
..
Pobavila jsi milá Květuško,
pěkný den TI přeji. :)
..
27.04.2021 09:28:41 | jenommarie
kdák ale pani už jste o tom slyšela? copak? kdepak? kokokodák není to ptákovina? ale né slepičí sbor lalala a lalali cože? kdože? slepice zpívaly? jo kvok už jsou na jůtubu nejdřív jim nadávali do holubů ale ten vášnivý slepičí přednes a nasazení já vám povim milá paní obrovský sukces lalala a lalali ST :-))
27.04.2021 04:05:03 | Iva Husárková