Iracionálně racionální strachy
Anotace: Já jsem asi prašťená něčím přes palici...
Známe se jen krátkou chvíli,
Už můj mozek zase kvílí,
Co když tam to, co když toto,
Já fakt neprosím se o to.
Co když zase bude zle,
Co když působím vlezle,
Co když rozpadnem se v prachu,
Kvůli zasranýmu strachu?
Co když jedna z nás se spálí,
Třeba jiní by se smáli,
Tomu, jak se hloupě bojím,
Vím já, jestli o ní stojím?
Ty pocity moc dobře znám,
Nikdy to, jak si vzpomínám,
Dobře fakt nedopadlo,
Co mě to zas popadlo?
(Co když nenechám ho být,
A nebudu mít nikdy klid?)
Přečteno 218x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Emily Říhová, Elis1ě, mkinka, Discipulos, Roser, Iva Husárková, Psavec, Frr, Rozmarýna, ...
Komentáře (4)
Komentujících (2)