Anotace: ...
Někdy mě příval myšlenek
Odnese z přítomného času
Za oponou vědomí
Podléhám opojnému hlasu
Hlasu neschopného historika
Co slyší, jen co chce slyšet
Ne, co kdo říká
Klišé
Z uší cesty do hlavy. Když člověk stále co si nalhal slyší. Rozumu druhých již nepotřebuje.
27.04.2021 17:45:04 | šerý