Síla okamžiků.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Síla okamžiků.
Pohled bez triků.
Pevnost zemské kůry
dýchají i póry.
Krok za krokem.
Jaro jde se sluncem.
Radost není kamenolom,
ale v sobě zlom.
Jeden úsměv.
Do světa zvon.
Pro Tebe a Tebe.
Jaro si ruku třepe.
Má rádo Tebe a Tebe.
Ať žije krásné jarní nebe!
Přečteno 138x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Iva Husárková, Frr, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)