To je sice hezké, ale v trávě číhají i klíšťata...
01.05.2021 08:51:32 | Veršotepec
Já vím. Klíšťata také nemám ráda. S kočičkou občas bojuji, abych jí ho vyndala.
Kočička Mkinka vleze pod postel a já trpělivě čekám, až jí schovávání přestane bavit.A vyhraje hlad. Hezký den.
01.05.2021 08:57:15 | mkinka