Stisk
.
Byla dlouhá zima
až zbělal ti vlas
pro tvůj spánek jsem neusínal
co v něm vyroste žije v nás.
A tak jsme to malé dítě pojmenovali
zahřívali ho láskou
objímali se u zurčících studánek.
A zapomněli na spánek.
Zdáš se mi..
Byla dlouhá zima
až zbělal ti vlas
a já začnu odznovu příteli.
Letící váza rozbije desítky váz.
Podaná ruka stmelí.
.
.
Přečteno 218x
Tipy 23
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, cestadolesa, Amonasr, kaše, Veršotepec, Bufik, šerý, mkinka, Marten, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)