Láskou voní čas
to máj se hlásí
nový život proudí v nás
jako mladé víno kvasí
zase kvetou šeříky
a stromy jabloní
k polibkům svádí
svěží vítr dívkám
sukénky hladí
a mužům září oči
Země dál se točí
a slunce usmívá se
celé té jarní kráse :)
sěkuji všem za tipy a přeju všem krásný a pohodový prvomájový večer :*)
01.05.2021 20:19:23 | Divíšek.
A má to tak být
ty vůně jarní..duši probudit.
Ať svým pocitům a radosti k životu
se opět probouzí. *:)
..
Pěkné jarní dny přeji.
01.05.2021 09:15:46 | jenommarie